Luchtfotografie

”Meer impact vanuit een ander perspectief”

Met ruim 15 jaar ervaring bieden wij diverse mogelijkheden in luchtfotografie. De unieke meerwaarde van luchtfotografie is om in één beeld een geheel perceel, object of terrein weer te geven. Daarnaast wordt het onderwerp door het vogelperspectief goed geïsoleerd. Noord in Beeld levert professioneel maatwerk. Aan de hand van uw wensen in combinatie met de beste weersomstandigheden gaan wij voor het beste resultaat.

De luchtfoto’s worden gemaakt vanaf een minimale hoogte van 300 meter vanuit een Cessna 172. Onze thuisbasis is Oostwold Airport in Groningen, een centraal gelegen locatie in Noord-Nederland. Tevens werken wij ook vanaf Lelystad Airport waardoor wij in vrijwel het hele land inzetbaar zijn.

Onze foto’s worden gemaakt in 45 megapixels in JPEG of RAW formaat. Door het grote aantal pixels zijn de foto’s tot zelfs op wandformaat af te drukken. Luchtfoto’s voor 3D visualisaties of bouwtekeningen worden door het gebruik van GPS coördinatie op de meter nauwkeurig gemaakt.

Snelle levering

Na het maken van de luchtfoto’s bieden wij u een ruime selectie aan van het gemaakte materiaal. We beschikken over de kennis van beeldbewerking om de foto’s indien gewenst na te bewerken. Is er sprake van spoed? Mits de situatie het toelaat kunnen wij dezelfde dag nog voor u de lucht in.

Drone foto’s

We vliegen met een drone om op locatie vanaf een beperkte hoogte luchtfoto’s te maken.  Wij hebben daarvoor alle benodigde certificaten. De maximale hoogte is 120 meter en de drone moet altijd zichtbaar zijn  (VLOS). Wij vliegen met een drone DJI Air 3. Hiermee kunnen we op locatie beelden schieten van het object/gebied. Let op, aan het gebruik van drones zijn strenge regels verbonden. Het inzetten van de drone zal dan ook niet altijd mogelijk kunnen zijn.

Fotoarchief

Noord in Beeld beschikt over een groot fotoarchief van voornamelijk Noord-Nederland. Bent u opzoek naar een bepaalde foto? Laat het ons weten en we gaan kijken wat we voor u kunnen doen. Stuur een mail naar kboertjens@gmail.com