Over ons

Foto’s vanuit vogelperspectief

Noord in Beeld is een samenwerking tussen beeldmakers Koos Boertjens en Elise Venhuis. Met de focus op het noordelijke gedeelte van Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe en de Wadden) brengen wij het landschap in beeld door middel van luchtopnamen. Met het oog op innovatie, economie, natuur en landschap leggen wij diverse onderwerpen vast. Koos heeft ruim 16 jaar ervaring in luchtfotografie en werkt voor diverse klanten bijvoorbeeld voor grootschalige bouwprojecten.

Elise Venhuis is opgeleid tot videomaker en vliegt regelmatig mee voor het maken van videobeelden. De beelden worden in de montage voorzien van teksten en voiceover. De resultaten zijn te zien op ons YouTube kanaal

Contact

Voor informatie over luchtfoto’s en/of videobeelden kunt u mailen naar: kboertjens@gmail.com

Telefonisch zijn we bereikbaar op nr. 06 – 18168331

Elise Venhuis
Koos Boertjens

f

f

f

f

f

f

f

f

f

f

Ooswold Airport in Oostwold (EHOW) is onze thuisbasis, een centraal gelegen locatie in Noord-Nederland. Indien nodig vliegen wij ook vanaf Lelystad Airport waardoor we in vrijwel heel Nederland inzetbaar zijn. In samenwerking met onze piloten zijn we perfect op elkaar ingespeeld om het hoogst haalbare resultaat te behalen.

f

ONZE REFERENTIES


We zijn ook op social media actief. Klik hieronder voor meer informatie.