Over ons

‘Meer impact vanuit een ander perspectief’

Noord in Beeld is een samenwerking tussen beeldmakers Koos Boertjens en Elise Venhuis. Met de focus op het noordelijke gedeelte van Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe en de Wadden) brengen wij het landschap in beeld door middel van luchtopnamen. Met het oog op innovatie, economie, natuur en landschap leggen wij diverse onderwerpen vast. Niet alleen met als doel om men te voorzien van informatie maar ook om kenmerkende veranderingen in het Noord Nederlandse landschap in kaart te brengen. Van waarde voor nu maar ook voor de toekomst. 

Met ruim 13 jaar ervaring in luchtfotografie hebben wij diverse klanten mogen helpen met het realiseren van een mooi resultaat voor verschillende doeleinden. Zo zijn wij gespecialiseerd om technische opnamen te maken van bijvoorbeeld grootschalige bouwprojecten of bouwkavels. Maar ook visueel aantrekkelijke beelden voor bijvoorbeeld reclame doeleinden om uw bedrijf te laten opvallen.

Elise Venhuis
Koos Boertjens

f

f

f

f

f

f

f

f

f

f

Ooswold Airport in Oostwold (EHOW) is onze thuisbasis, een centraal gelegen locatie in Noord-Nederland. Indien nodig vliegen wij ook vanaf Lelystad Airport waardoor we in vrijwel heel Nederland inzetbaar zijn. In samenwerking met onze piloten zijn we perfect op elkaar ingespeeld om het hoogst haalbare resultaat te behalen.

f

ONZE REFERENTIES


We zijn ook op social media actief. Klik hieronder voor meer informatie.